elektro-tehnika-logo

Click to get Flash Player
Get Adobe Flash player

or try to enable JavaScript and reload the page

"Upotreba radio daljinskog upravljanja poboljšava kvalitetu rada, povećava produktivnost, te smanjuje troškove i osigurava sigurnije uvjete rada."


Elektro-tehnika-1

TYRO radio daljinska upravljanja


LYRA i MUSCA - kompaktno, lagano, vodootporno (IP65) i povoljno
Kompaktna i povoljna radio daljinska upravljanja sa 2, 4 ili 6 funkcijskih tipki. Ovi modeli daljinskog upravljanja pogodni su za upravljanje pumpama, vitlima i ostalim jednostavnijim aplikacijama do 300 metara dohvata.

Elektro-tehnika-1

SEDNA - robustan i kompaktan
Sedna je robustan i kompaktan daljinski upravljač, dizajniran za manje složene industrijske aplikacije gdje su potrebne do 4 funkcijske tipke. Sedna daljinski upravljač koristi se u kombinaciji sa 100% vodootpornim Aquarius prijemnikom (IP68).

Elektro-tehnika-1

PYXIS, CORVUS I LIBRA - 2, 4, 6 ili 8 funkcijskih tipki
Simplex, half-duplex ili full duplex metoda komunikacije sa odzivom manjim od 0,1 s. Moguće je programirati do 36 funkcija. Korisnik se ovim funkcijama može jednostavno koristiti zahvaljujući strukturi LCD zaslona na predajniku. Također možete očitavati podatke o aplikaciji kojom upravljate (grafički, brojčani ili simbol) koji se prenose između odašiljača i prijemnika u stvarnom vremenu. Dakle, ovi sustavi se mogu u potpunosti prilagoditi posebnim zahtjevima korisnika, kao što su: zaključavanje, upravljanje s dvije strane, flip-flop (bistabil) koji djeluje putem različitih kombinacija tipki, odabir simbola na tipkama, itd.

Elektro-tehnika-1

CETUS - 12 jednostrukih ili dvostrukih funkcijskih tipki
Simplex, half-duplex ili full duplex metoda komunikacije sa odzivom manjim od 0,1 s. CETUS je vrlo fleksibilan industrijski daljinski upravljač koji u potpunosti može biti konfiguriran prema korisnikovim željama. Broj funkcija se lako može proširiti, a mogu se koristiti pomoću izbornika na LCD zaslonu, što osigurava jednostavno korištenje. Dostupan cijeli niz opcija, kao što su: master-slave, kontrola dometa signala, flip-flop kontakti, povratne informacije odašiljača, itd. Dvostruka tipkala omogućuju rad s dvije brzine pomoću jedne tipke, što Cetus čini pogodan za dizalične pogone.

Elektro-tehnika-1

TAURUS - 10 jednostrukih ili dvostrukih funkcijskih tipki + 2 rotirajuča prekidača
Full duplex metoda komunikacije sa odzivom manjim od 0,1 s. Dohva do 1200 m! Ergonomsko robusno kućište sa zaštitom IP 65, što znači optimalnu zaštitu od vlage, prašine i prljavštine. Taurus sustav je posebno dizajniran za rad sa dizalicama i opremom za dizanje u građevinskom sektoru i industriji. Svaki Taurus predajnik ima svoj jedinstveni - ne ponovljivi - kod. Prijemnik samo dekodira i izvršava naredbe iz odgovarajućeg odašiljača. Moguće je raditi s više odašiljača i prijamnika ili s više prijemnika i jednim odašiljačem. Svaki odašiljač može biti zaštićen PIN kodom kako bi se izbjegla mogućnost neovlaštenog korištenja.

Elektro-tehnika-1

FORNAX - robustan i potpuno siguran!
Sa Fornax daljinskim upravljačem imate vrlo siguran i cjelovit daljinsko operacijski sustav dizajniran za posebno teške uvjete, kao što možemo nači u šumarstvu. U Nizozemskoj se Fornax daljinski upravljač također često koristi u sektoru industrijskog čišćenja.

Elektro-tehnika-1

INDUS - bežično radio daljinsko sigurnosno STOP tipkalo
INDUS bežično STOP tipkalo je za složene aplikacije gdje fiksno stop tipkalo jednostavno nije dovoljan sigurnosni element.

Elektro-tehnika-1

PRIJEMNICI - HYDRUS, AQUARIUS, NORMA, AURIGA, PAVO, AQUAILA, VIRGO, ARA
Uz Tyro bežična radio daljinska upravljanja nudimo veliki izbor prijemnika sa različitim karakteristikama, ovisno o aplikacijama: 100% vodootporna verzija (IP68), simplex - duplex komunikacija, sa sučeljem i tipkama, sa dohvatom od 250 pa sve do 1200 m, do 255 predajnika po prijemniku, itd.

Elektro-tehnika-1

Uz TYRO radio daljinska upravljanja također možemo ponuditi AUTEC, IMET, IKUSI, TELE RADIO, DEMAG, CATRON i HBC radiomatic radio daljinska upravljanja, ovisno o željama kupaca.